Anderhalf blog

Horeca & corona nieuws in mei

RTL NIEUWS Horeca snakt naar duidelijkheid over regels 18 mei 2020 Wat wel en niet kan door het coronavirus NU.NL 20 mei 2020 Producten voor de 1,5 meter-horeca Misset Horeca Corona-aanpak: de volgende stap Rijksoverheid 19 mei 2020

NOS Kabinet koerst af op versoepeling maatregelen 1 juni 18 mei 2020 Producten voor de 1,5 meter-horeca Misset Horeca 14 mei 2020 Vragen en antwoorden over het protocol heropening horeca Misset Horeca 14 mei 2020 Horeca regels tijdens corona KVK

De Ondernemer Anderhalve meter afstand: is deze tafel vanaf 1 juni ook de oplossing voor horeca? 7 mei 2020 Horeca open vanaf 1 juni: 'Bizar hoeveel reserveringen meteen binnenkwamen' RTL Nieuws 7 mei 2020 Is de ‘Anderhalve Tafel’ dé corona-oplossing voor het terras? Sublime - podcast 8 mei 2020 Rutte: Openen terrassen op 1 juni is nog onzeker AD 7 mei 2020

AD Kabinet overweegt terrassen te openen op 1 juni Tobias den Hartog 4 mei 2020 Amsterdam één groot terras: ‘We werken aan een tropischweerscenario’ Het Parool Pien van Engen 4 mei 2020 Horecazaken dreigen te heropenen als er niet meer steun komt RTL Nieuws 1 mei 2020 Grotere terrassen moeten Deventer horeca langs heftige coronaklip loodsen De Stentor Dennis Arentsen 5 mei 2020

Horeca & corona nieuws in april

RTL Z 1,5 meter-protocollen klaar: 'Strandtenten kunnen open' Suzanne Blotenburg 18 april 2020 Protocol? Dit vinden horeca-ondernemers van de 1,5 meter maatregelen De Ondernemer Lars Barendregt, Eric Reijnen Rutten (AD) 15 april 2020 De 1,5m horeca, een illusie of haalbaar? Horeca Groningen Alvar Besemer 30 april 2020 Creatief met 1,5 meter: in Breda zijn ook horecazaken die wél mogelijkheden zien AD Paul Verlinden 16 april 2020

YouTube Nicolette van Dam ‘serveert’ kop koffie op anderhalve meter Nicolette van Dam 16 april 2020 Grootste kroegbaas van Nederland: ‘We gaan uiterlijk 1 juni open’ AD Natasja de Groot 30 april 2020 Satelliet komt met productlijn voor 1,5 meter-horeca Misset Horeca Marjon Prummel 17 april 2020 Wordt het een survival of the fittest in de horeca? De Ondernemer Rachel Persoon 20 april 2020